Oso Blog - Endüstri Dünyasına Dair Her Şey

  • Ağustos 23, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Plastik parçalama makinası Pe, Pp, Pet ve Pvc vb malzemeleri kırabilme fonksiyonelliğine sahiptir. Makinanın çalışma esnasında malzeme iki bıçak (sabit ve döner bıçak)  arasına sıkışarak kırılır. Sonrasında ise elek vasıtasıyla aynı büyüklükte vücut bulurlar. Kırma makinalarının en önemli özelliği sesi, tozu ve ısıyı dışarıya yansıtmamalarıdır. Bu kapsamda sessiz çalıştıklarını söyleyebiliriz.

    inan plastik , plastik parçalama makinaları
  • Ağustos 22, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Plastik kırma makinalarında yer alan döner ve sabit bıçaklar arasında kalan plastikler, istenilen boyuta dönüştürülebilmektedir. Üstün bir çalışma prensibine sahip olan bu makinaların  kırma işlemi gerçekleştirirken bünyesinde yer alan bıçaklar makas görevi görmektedir. En belirgin nitelikleri arasında ise düşük enerji tasarruflu olması yer almaktadır. Yani maksimum kapasitede çalışırken minimum enerji harcamasıyla son derece üstün bir avantaj sağlamaktadır. Bu da işletmenizi oldukça kârâ geçirecektir. 

    inan plastik , plastik kırma makinaları
  • Temmuz 27, 2023 Hakkımızda

    Türk imalat sektöründe, girdi maliyetlerinin yüksekliği temel sorunlardan biridir.

    OSO A.Ş. bu soruna çözüm üretmek amacıyla; OAİB Makine ve Aksamları İhracatçı Birliği tarafından 2005 yılında kurulan, 114 ortaklı bir organizasyondur.

     

     

    OSO A.Ş., üreticilerin satın alma departmanlarını tek bir merkezde toplayarak, elde ettiği pazarlık gücü ile; girdi maliyetlerini minimize edecek, bir aracı görevi üstlenmektedir.

    oso aş , ortak satınalma organizasyonu
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR