Oso Blog - Endüstri Dünyasına Dair Her Şey

  • Ağustos 24, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Friksiyon makinesi, derinlemesine temizlik imkanı sunan makinedir. Friksiyon yıkama makinesi, 400-700 d/d basınç sağlayarak kirli malzemeleri yüksek devirde yıkamaya da olanak sağlar. Friksiyon yıkama makinelerinin en büyük avantajı  hem sert hem de yumuşak yüzeylerde kullanıma uygun olmasıdır. Plastik film gibi naylon malzemelerde dahi kullanılabilir. 

     

     

    Friksiyon yıkama makinesi, özel tasarımı ve her kullanıma uygun hale gelebilecek ayarları sayesinde derinlemesine temizlik isteyenlerin tercih ettiği bir makinedir. İnan Makine olarak bu makineyi daha da kullanışlı bir tasarımla müşterilerimize sunmaktayız. Rotor ve rotor kanatları sayesinde oluşan friksiyonu ileri bir seviyeye taşıdık, santrifüj verimliliğini en üst safhaya taşıdık. Bu sayede üstünkörü bir temizlik değil derinlemesine bir temizlik olanağı sağlar. 

    inan plastik ,friksiyon makinesi
  • Ağustos 24, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Plastik malzemeler dahil olmak üzere çeşitli tesislerde depolama amacıyla kullanıldığı gibi günümüzde kırma eleme tesislerini uygun şekilde kullanmak amacıyla malzeme transferlerini en iyi biçimde yapabilmek adına bu bunkerler ile taşıma yapılır. Hem transfer için hem de köprü görevi görerek aktarım için en iyi ürün olan bu tip bunker çeşitleriyle beraber sizler enine ve boyuna göre boşaltım sistemlerinden faydalanarak depolama aracı olarak tercih edebilirsiniz. 

    inan plastik , bunker
  • Ağustos 23, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Termoform makinaları ambalajlamada ısıl şekillendirme yapılarak kullanılmak üzere tasarlanmışlardır. Ambalaj içerisindeki ürünler çoğunlukla doğrudan tüketime sunulmuş ürünler olmakta ve daha fazla işlenme istememektedir.

    inan plastik , termoform makinaları
  • Ağustos 23, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Ekstrüder Makinesi olarak da bilinen extruder makinalar, plastik ürünlerle ilgili olarak istenen ölçülerde, kesiksiz şekilde plastik elde etmek için kullanılır. Ekstrüzyon makinesi ya da işlemi olarak tanımlanan bu makinelerde genelde plastik borular ya da profiller üretilmektedir.

    inan plastik , extruder makinaları
  • Ağustos 23, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Mikronize makinaları Polietilen, polipropilen, PVC (bunlar öğütülen malzeme türleri) gibi maddelerin öğütülerek toz zerreceği formuna dönüşmesi kapsamında işlevsellik göstermektedir. Çünkü plastikler toz haline dönüştürüldükten sonra işlenebilme özelliğine sahiptir. Mikronize değirmen aracılığıyla öğütülen ürünler, granül hammadde olarak karşımıza çıkmaktadır. Mikronize makineleri üstün işlevsellik gücüyle tüm plastiklerin türüne göre öğütme işlemi gerçekleştirmektedir. 

    mikronize makinaları , inan plastik
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR