Oso Blog - Endüstri Dünyasına Dair Her Şey

  • Ultrasonik yıkama, yüksek frekanslı ultrasonik ses dalgalarının kullanıldığı bir temizlik yöntemidir. Ultrasonik yıkama makinesi, su veya başka bir temizleme sıvısı (çeşitli solventler) içinde oluşturulan ultrasonik ses dalgalarının titreşimleri sayesinde, nesnelerin yüzeyindeki kirliliği, yağı ve diğer kalıntıları etkili bir şekilde temizler. Ultrasonik yıkama makineleri, özellikle talaşlı imalat, otomotiv, bakım amaçlı temizlik, kaplama, ve endüstriyel temizlik sektöründe sıklıkla kullanılmaktadır.

    intersonik , ultrasonik , ultrasonik yıkama makinesi
  • Eylül 11, 2023 Otomasyon Teknolojisi

    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte gerek evlerde gerek ise işyerlerinde otomasyon ürünleri duyulan ilgi artış gösteriyor. Akıllı ev otomasyonları, tam otomatik çalışan sistemler, ortam aydınlatması, ısıtma ve soğutma sistemler, otopark kapıları gibi birçok sistem otomasyon ürünleri sayesinde tamamen otomatik şekilde kontrol edilebilir hale gelmiştir. 

    otomasyon, otomasyon ürünleri
  • Ağustos 31, 2023 Mikserler

    Endüstriyel Mikserler

     

     

    %100 Yerli üretim olan mikser ve depo ürünlerimiz ihtiyaçlarınıza yönelik olarak özelleştirilebilir. Belirtilen sürede sorunsuz bir şekilde teslim edilir.

     

     

     

     

     

     

    dolmak , dolmak makina , mikserler
  • Ağustos 25, 2023 Mikserler

    Hızlı Devirli Mikserler, güçlü motorları ve özel tasarlanmış karıştırıcı kolları sayesinde malzemelerin etkili bir şekilde karıştırılmasını sağlar. Yüksek devir hızıyla çalışan mikserler, kısa sürede homojen bir karışım elde etmenizi sağlar. Ayrıca, mikserlerin karıştırma süresi, hızı ve diğer işletme parametreleri ayarlanabilir, böylece farklı malzemelerin özelliklerine uygun bir karışım elde edebilirsiniz. Ürünle temas eden tüm yüzeyler standart olarak 304-L kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilmektedir.

    sözer makina , mikser
  • Ağustos 24, 2023 Plastik Geri Dönüşüm

    Atmosferdeki havanın sıkışıp basıncını arttırması ile hava üreten makinalar olarak tanımlana çeşitli hava kompresörleridir. Santrifüj kompresörler ise doğrudan yüksek hızda dönen impellerin havayı birebir enerji transfer ederek kullandığı dinamik kompresörlerdir. Burada rotor, doğrudan hava basıncı ve momentumunu etki ederek arttırmaktadır. Bu sayede içerdiği momentum sabit yayıcılar ise havanın hızını keser ve yararlı bir biçimde basıncı kullanılabilir hale çevirmektedir. Tasarımına uygun şekilde yağsız hava kompresörleri olan santrifüj hava kompresörlerde havanın basınç artışına göre uygun şekilde kullanımı bulunan makinalar olduğu söylenebilir.

    inan plastik , turbo santifüj makinesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR